Vuosi 2019 on Lavia-Seuralle juhlavuosi, sillä kotiseutuyhdistys täyttää 40 vuotta!

Lehtihakemistot päivitetty (28.12.2019)
Lawiaa-julkaisujen asia- ja tekijähakemistot on päivitetty ajan tasalle. Hakemistot on sijoitettu Lawiaa ja Lawiaa II -linkkien alle. Hakemistot on laatinut Riitta..

Tiedotuslehti ilmestynyt (02.12.2019)
Vuoden viimeinen Lavian Tiedotuslehti on luettavissa tästä. Koteihin se jaetaan torstaina. Lehden julkaisija on Lavian Yrittäjät ry. Kansikuva: Teuvo Setälä.

Lawiaa-julkaisu myynnissä (14.11.2019)
Lawiaa-julkaisu ilmestyi tuttuun tapaan isänpäiväksi. Lehti on myynnissä Laviassa Osuupankissa, Tuomen-Kukassa ja Mintunlehdessä. Lehden hinta on 10 euroa. Lehden..

24.10.2019  Lavia-Seura ry:n syyskokous 28.11.
02.09.2019  Syksyn Tiedotuslehti ilmestynyt
27.07.2019  Uusi Yks tämmönen