Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 43 vuotta.

Seuran kahvitusvuoro Tämmösten tuvalla (16.08.2022)
Lavia-Seuran kahvitusvuoro Tämmösten tuvalla on tämän viikon perjantaina eli 19.8. Tupa on avoinna klo 9.30-12 ja emäntänä on Virpi Suuriniemi. Tervetuloa!

Torin ilmoitustaulu odottaa ilmoituksia (01.08.2022)
Lavian torin laidalle on pystytetty uusi, isokokoinen ilmoitustaulu. Asialla oli Eläkeliiton Lavian yhdistys, joka teetti ja pystytti taulun Porin kaupungilta saamansa..

Raurasta tehryt kiinnostaa vuodesta toiseen (27.07.2022)
Raurasta tehryt -näyttely kiinnosti kaiken ikäisiä ja keräsi runsaasti sekä näytteilleasettajia että katsojia Lavian keskustaan torin ympäristöön. Tänä vuonna koneitten..

23.07.2022  Anita Kampista Yks Tämmönen
22.07.2022  Helteiset markkinat
01.07.2022  Ville voitti Kultaisen Harmonikan!