Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 43 vuotta.

Lavian asukasillan striimi katsottavissa (27.01.2022)
Porin kaupungin 27.1. järjestämän Lavian asukasillan striimi on katsottavissa kaupungin Youtube-kanavalla.

Tämmösten tupa kiinni tammikuussa (10.01.2022)
Koronan vuoksi Tämmösten tuvan avaamista on siirretty helmikuulle. Alunperin toiminnan piti alkaa jo tammikuussa. Tilannetta seurataan ja asiasta kerrotaan tarkemmin..

Lawiaa-lehden asiahakemistot ajan tasalla (06.01.2022)
Lawiaa-julkaisujen tekijä-, asia- ja henkilöluettelot on päivitetty Riitta Aaltosen toimesta, kiitos! Luettelot löytyvät Lawiaa ja Lawiaa II -linkkien takaa.

06.01.2022  Jaakko Jonkka on poissa
03.01.2022  Seura ei valita