Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 43 vuotta.

Elokuun tiedotuslehti on ilmestynyt (31.08.2022)
Lavian Tiedotuslehden elokuun numero on ilmestynyt ja sen voi lukea tästä linkistä. Lehden julkaisija on Lavian Yrittäjät.  Kansikuva on Lavian kesäteatterilta..

Seuran kahvitusvuoro Tämmösten tuvalla (16.08.2022)
Lavia-Seuran kahvitusvuoro Tämmösten tuvalla on tämän viikon perjantaina eli 19.8. Tupa on avoinna klo 9.30-12 ja emäntänä on Virpi Suuriniemi. Tervetuloa!

Torin ilmoitustaulu odottaa ilmoituksia (01.08.2022)
Lavian torin laidalle on pystytetty uusi, isokokoinen ilmoitustaulu. Asialla oli Eläkeliiton Lavian yhdistys, joka teetti ja pystytti taulun Porin kaupungilta saamansa..

27.07.2022  Raurasta tehryt kiinnostaa vuodesta toiseen
23.07.2022  Anita Kampista Yks Tämmönen