Vuosi 2019 on Lavia-Seuralle juhlavuosi, sillä kotiseutuyhdistys täyttää 40 vuotta!

Syksyn Tiedotuslehti ilmestynyt (02.09.2019)
Lavian Tiedotuslehti 3/2019 jaetaan koteihin tällä viikolla, mutta lehden pääsee lukemaan etukäteen jo tästä. Lehden julkaisija on Lavian Yrittäjät. Kansikuva:Veli-Matti..

Uusi Yks tämmönen (27.07.2019)
Lavia sai kanttori Marina Hämäläisestä uuden Yks tämmösen Suviehtoon päätteeksi. Välittömällä luonteellaan lavialaiset valloittanut Hämäläinen on taitava kirkkomuusikko..