Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 41 vuotta.

Kevätkokous - SIIRRETÄÄN! (20.03.2020)
26.3. pidettäväksi ilmoitettu kevätkokous siirretään koronaepidemian vuoksi myöhempään ajankohtaan. Ilmoitamme uuden ajan normaalikäytäntöjen mukaisesti.

Sukututkimus - SIIRRETÄÄN (14.03.2020)
26.3. pidettäväksi suunniteltu keskustelutilaisuus sukututkimuksesta siirretään alkusyksyyn epidemian vuoksi.

Vuoden ensimmäinen tiedotuslehti luettavissa (09.03.2020)
Vuoden ensimmäisen Lavian Tiedotuslehden voi lukea jo tästä tai kansikuvaa klikkaamalla. Koteihin lehti jaetaan torstaina. Lehden julkaisija on Lavian Yrittäjät..

25.02.2020  Kevätkokous 26.3. klo 18.00 seurakuntakodilla
24.02.2020  Kahvitus Tämmösten tuvalla