Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 41 vuotta.

Kevätkokous 6.7. (22.06.2020)
Epidemian vuoksi siirretty Lavia-Seuran kevätkokous pidetään maanantaina 6.7.2020 klo 18.30 kokoustilassa Porintie 3, Lavia. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa..

Jäsenkirjeet postitettu (30.06.2020)
Seuran jäsenille on lähetetty tietoa seuran toiminnasta jäsenkirjeessä ja jäsenmaksun pankkisiirtolomake. Mikäli haluaa vaihtaa jäsenyytensä ainaisjäseneksi, sen..

Kesän Tiedotuslehti ilmestynyt (29.06.2020)
 Lavian Tiedotuslehden kesänumero jaetaan postilaatikoihin 2. heinäkuuta, mutta lehden pääsee lukemaan ennakkoon tästä tai kansikuvaa klikkaamalla...

27.06.2020  Lavian virastotalon suojeluesitys
20.03.2020  Kevätkokous - SIIRRETÄÄN!
14.03.2020  Sukututkimus - SIIRRETÄÄN