Tervetuloa Lavia-Seuran kotisivuille!

Keski-ikään ehtinyt Lavia-Seura täyttää tänä vuonna 45 vuotta.

Uusi sähköpostiosoite (16.01.2024)
Lavia-Seura on ottanut käyttöön uuden, oman sähköpostiosoitteen, info(at)laviaseura.fi, jonne voi lähettää postia ja palautetta seuralle. Entiset verkkosivujen palautelinkit..

Muistokirjoitus (07.01.2024)
Kotiseutuneuvos, rehtori Pekka Pitkäjärvi on poistunut joukostamme Kotiseutuneuvos, rehtori ja Lavia-Seuran puheenjohtajana pitkään toiminut Pekka Pitkäjärvi kuoli..

Hyvää uutta vuotta! (01.01.2024)
Lavia-Seura toivottaa hyvää uutta vuotta 2024!

08.12.2023  Lawiaa myynnissä Satakunnan Museossa
30.11.2023  Syyskokouspäätöksiä